Код на продукта: 310
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди валентинка в червено с опция за персонализация

Количество:


4.4 38

Ако планирате да посрещнете деня на Свети Валентин в компанията на своя съпруг или партньор и тази на малкото ви бебе, няма да сбъркате ако издокарате бебчо в тон с празника. За целта можете да разгледате предложенията на Смешки на Дрешки, които са не едно и две, а десетки и за които сме сигурни, че наистина много ще ви допаднат като идея и стил. Тук бихме искали да ви представим един от най-специалните ни продукти по повод деня на влюбените, на който можете да се появите заедно с малкото си съкровище, като така ще можете заедно да зарадвате гордия татко, обличайки бебчо специално за този повод.

Боди за Свети Валентин

Бебешкото боди в бяло с щампа и с надпис в червен цвят, които гласят "Честит Свети Валентин, тате! С мама много те обичаме!" е изработено в стилен и едновременно с това класически дизайн. Дрехата няма начин да не е удобна за бебчо, защото класическата кройка за бебешко боди се е доказала като най-добрият избор в подбора за бебешки дрехи. Освен това, бодито е изработено и от материали с високо качество, които гарантират, че малчуганът ще се чувства добре в новата си празнична дрешка. Опциите с къс или дълъг ръкав допълнително правят избора по-голям.

Как да подберем точният размер?

За да не възникне проблем при избора на дрехи по отношение на размера, много е важно да измерите точния ръст на детето в сантиметри, Така при покупка от вас ще се изисква само и единствено да сравните ръста на детето с размерите в таблицата, която ще намерите на всяка страница при на и към всеки отделен продукт.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук