Код на продукта: 358
Наличност: В наличност
45.95лв.

Варианти за Боди + тениска за татко и син със забавен надпис

Количество:


4.4 58

Щура идея за семйната Ви фотосесия или подарък за любимите Ви мъже - и в двата случая избирате най-доброто!

Зарадвайте двамата най-важни мъже в живота ви с много оригинална и интересна изненада. Представяме ви нашия комплект боди и тениска за татко и син. С тях можете да направите прекрасна фотосесия за семейния албум или просто подарък за някой празник на съпруга си.

И в двата случая няма да сгрешите, ако се спрете на този комплект. Той е забавен, интересен и ще предизвика много усмивки по лицата на ваши близки и приятели. Бъдете нестандартни, но в същото време и практични.

Комплектът за баща и син е на съвсем достъпна цена, а и двете никога не са излишни в гардероба на вашите скъпи момчета.

Какви размери предлагаме?

Мъжката тениска е с размер от S до XXL. Бодито за бебе е подходящо за дечица до 3 годинки. Изберете какво да е ръкавчето – дълго или късо според сезона. Посочете ни какъв да е цвета на тениската – сив, бял или черен.

Ние изцяло ще се съобразим с вашите желания и гарантираме, че ще преизпълним очакванията ви, защото сме убедени в качеството на бебешкото боди и тениските ни. Използваме напълно безвредни и безопасни мастила за щампата.

Материята на бебешкото боди е 100% памук, а на мъжката тениска 95% памук и 5% еластан. И в двата случая те доставят голямо удобство и комфорт на кожата. Няма да предизвикат каквито и да е било раздразнения, дори и на най-нежната и чувствителна бебешка кожа.

размери бодита размери мъжки
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук