Код на продукта: 098
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Тате ние с мама безкрайно много те Обичаме"

Количество:


4.6 45

Наближава ли личен празник на вашия съпруг? Искате ли да го зарадвате с прекрасна изненада, която пряко да обвърже цялото семейство? Предлагаме ви да изберете нашето прекрасно бебешко боди с щампа.

Надписът е много мил и изразява в пълна степен любовта ви към него. С това боди за бебе ще направите двоен подарък, едновременно практичен и оригинален. Убедени сме, че жестът ви ще бъде оценен подобаващо и ще разтупти сърцето на вашия мъж на прекрасния повод – рожден ден, имен ден, юбилей или Свети Валентин.

Защо да изберете боди за бебе с щампа?

Ние не предлагаме обикновено бебешко боди. Ние ви предлагаме своеобразен израз на обич, уважение и огромна доза внимание. Дизайнът на дрешката е внимателно подбран, а цветовете съответстват идеално за малки момченца.

Моделчето е изработено от 100% памук. Ние знаме, че това е най-подходящата материя за нежната детска кожа. Закопчава се от страни на вратлето за по-удобно преобличане. Мастилото на щампата е висококачествено и напълно безвредно. То няма да предизвика раздразнение или алергии.

Имате възможност да си изберете между размери подходящи за момченца от 0 до 3 годинки. За да ви улесним, сме изготвили таблица, където има ясно разграничение според възрастта и височина на детето.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук