Код на продукта: 436
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Коледно боди снежен човек и име

Количество:


4.7 29

Ако търсите интересно решение за подходяща дреха, която да облечете на бебето за коледните и новогодишни празници, ние имаме нещо много интересно за вас. Коледното бебешко боди за момче със снежен човек и име е точно това, от което се нуждаете и ние от Смешки на Дрешки сме се погрижили да ви го предложим на супер ниска цена и с топ качество.

Как изглежда?

Коледното боди със снежен човек е дреха с класическа кройка, която позволява детето да се чувства удобно и комфортно във всеки един момент, в който е облечено с дрешката си. Тя е с къс или с дълъг ръкав, но задължително максимално свободна и едновременно с това много мека на допир, което е важно, особено предвид деликатната кожа на бебетата.

Дрешката е в бял цвят, като на лицевата страна има чифт черни очички, както и един оранжев морков, който играе ролята на нос на снежния човек. Дрешката е много забавна и веселото не свършва до тук. Под щампата може да се отпечата името на бебето, като за целта трябва да ни напишете как се казва бебчо при попълване на поръчката. Веселото в случая е че буквите на името ще са подредени кат усмивка под своеобразния нос на снежния човек.

Размери и поръчка

На разположение на потребителите са 8 различни размера. Те са подходящи за деца с ръст между 56 и 98 сантиметра, а това означава, че се покриват всички възрасти между 0 и 30 месеца. Много важен момент е при поръчка да обърнете внимание и на това дали номерът съвпада с очакваната дължина като сантиметри. Съответната информация можете да намерите с пълни детайли в таблицата с подробна информация на продукта, която ще намерите до него.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук