Код на продукта: 498
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Син на Кралица" със златна корона

Количество:


4.4 9

Ако искате да направите малък подарък за своя син, но бихте искали едновременно с това да зарадвате и своята любима, можете да го направите с лекота при нас в Смешки на Дрешки. Ние предлагаме прекрасно бебешко боди от памук, което идва с щампа “Син на кралица!”.

Дрехата е бяла на цвят, а на  светлия фон се откроява черен надпис, който е изписан с много красиви букви, Над него е поставена символично корона. Тя е изключително красива и е изрисувана със златисти букви.

Това бебешко боди можете да купите направо за малкото си момченце или като подарък за своята партньорка и майка на детето. Тя ще бъде очарована от този прекрасен жест на внимание, да не говорим за това, че подаръкът е един мил комплимент за нея.

Комфорт без компромиси

Един много важен момент при избора на бебешко боди е удобството. Тук то е и за бебето, и за родителите. Детето ще се чувства комфортно в тази дрешка с класическа кройка, а за родителите ще е удобно да подменят пелените при нужда само с няколко елементарни движения.

Размери

Бебешкото боди за момченца е на ваше разположение в 8 различни размера, като за да изберете точния е достатъчно единствено да разгледате в детайли таблицата до продукта.

Така или иначе, дрехата се предлага в 8 размера, които идеално покриват възрастовия диапазон до 30 месеца. Съответно боди може да се намери както за момченце с ръст 56 сантиметра, така и за по-високо дете от над 90 сантиметра.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук