Код на продукта: 501
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Син на Кралица" с орнаменти

Количество:


4.4 8

Ако имате малко момченце на възраст от 0 до 30 месеца, то най-вероятно вече сте добре запознати с бебешките бодита. Те отговарят на някои най-общи критерии, но за всеобщо разочарование повечето от тях за банално еднакви. Ако искате да внесете малко цвят, настроение и разнообразие в живота си, ние от Смешки на Дрешки имаме за вас някои доста интересни предложения.

Бебешкото боди с щампа “Син на кралица” е едно от онези предложения, на които би било чудесно да обърнете малко повече внимание, защото може да се окаже именно това, което искате да откриете. Дрешката е бяла на цвят, класическа, с две малки копченца в долния край, които имат за цел да се постигне по-лесна подмяна на пелените.

Щампата е със супер качество

Щампата на това прекрасно бебешко боди е изработена в черен цвят, който ясно се откроява на белия фон. Над и под текста е поставена декоративна украса от елементи, които имат за цел да придадат малко по-изискан вид и нотка на царственост.

Щампата  изключително устойчива и издръжлива, така че дори и при продължително и често пране със силни перилни препарати, щампата обещава да остане все така качествена и без да загуби особено много от блясъка си.

Размерите

Всяко дете на възраст до 2 години и половина може да намери своя размер боди. За да можете лесно и безпроблемно да се избира подходящия размер дреха, бебешкото боди е детайлно описано размер по размер в таблица, която е добавена до текста.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук