Код на продукта: 499
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Син на Крал" със златна корона

Количество:


4.7 15

Ако имате малко бебче на възраст до 2 години и половина, а вашият партньор и баща на детето изпада в умиление и се разтапя всеки път, в който се доближи до малкото човече, ние от Смешки на Дрешки имаме едно невероятно предложение за интересен подарък за детето и неговия татко..

Става дума за бебешко боди с щампа с текст “ Син на крал “. Дрешката притежава оригинален дизайн, което я прави също така интересна за случаите, в които желаете да изненадате и ваши близки, като им подарите бебешко боди за тяхното момченце.

Страхотен дизайн

Нашето бебешко боди за момченце предлага страхотен дизайн. Дрехата е наистина много оригинална и атрактивна и със сигурност ще се хареса на хората с по-нестандартно и разчупено мислене. Когато говорим за кройката, трябва да се отбележи, че се набляга основно на класиката, защото тя се смята за най-удобна и комфортна.

Бодито се предлага в два варианта - с къс и с дълъг ръкав. В долната му част има две малки копченца, които се използват за да се подменят много по-лесно и бързо пеленките при нужда.

Размери

Бодито се предлага в 8 различни размера, като всеки един от тях съответства на възраст от 3 до 6 месеца. Най-малките дрешки са предназначени за новородени бебенца, докато най-големите са създадени за момченца с ръст между 90 и 100 см.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук