Код на продукта: 502
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Син на Крал" с орнаменти

Количество:


4.6 17

Ако искате да изненадате майката на своя малък син с подарък, за който искате да сте сигурни, че поне малко ще я трогне, ние от Смешки на Дрешки имаме едно отлично предложение на отлична цена. Става дума за висококачествено бебешко боди с щампа “Син на кралица”. Коя майка не би се трогнала от подобен подарък, който от една страна е предназначен за нейния син, а от друга страна е насочен към нея и ѝ поднася комплимент?

Щампата;

Черна на цвят, щампата изглежда доста елегантно на фона на бялата дреха. Тя  много устойчива на пране, като може ефикасно да противостои дори на гореща вода и силни перилни препарати. Текстът е изписан красиво, а около него са добавени декоративни елементи с цел по-елегантен външен вид.

Кройка

Това бебешко боди не само е изработено от качествени материали, но има и прекрасна кройка, която му позволява да бъде изключително комфортно и удобно. Тук удобството е от първостепенно значение, защото все пак това е дреха за деца в много ранна възраст и за тях е важно основно да изпитват удобство във всеки един момент.

Материята

Както вече отбелязахме, материята на тази детска дреха е от най-високо качество. Става дума за 100% чист памук, който има редица предимства и именно за това е избран като най-доброто решение. Той позволява на кожата да диша, не спарва, но и едновременно с това позволява да се поддържа топлината.

Размерите

Предлагаме огромно разнообразие от размери, които следват на всеки няколко месеца от възрастта на малкото дете. Най-малкият е подходящ за новородени бебета и е създаден приблизително за деца с ръст 56 сантиметра, а най-големият е за поотраснали деца на около 2 години и 6 месеца.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук