Код на продукта: 500
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди "Син на Крал и Кралица" със златна корона

Количество:


4.3 7

Ако търсите бебешко боди и държите на оригиналния и запомнящ се дизайн, това от което се нуждаете сме ние. При нас в Смешки на Дрешки супер цена и супер качество се пресичат доста успешно.

Щампата

Щампата на това оригинално и уникално бебешко боди за момче гласи “Син на крал и кралица”. Тя заема цялата лицева част на бодито и текстът е в изцяло черен цвят, което контрастира на белите дрехи. Над красивия шрифт, с който текстът е изписан, е поставена корона.

Материята

Това бебешко боди е изработено от памук, защото няма по-добра алтернатива от памука когато става дума за създаването на бебешко облекло. Памукът не причинява алергии и дразнения върху кожата. Той позволява въздуха да циркулира и не допуска запарване, като едновременно с това се поддържа приятна за детето температура.

Лесна подмяна на памперси

Благодарение на двете малки копченца в долната част на бебешкото боди, подмяната на памперсите вече е много по-лесна, отколкото когато и да било до сега. Вече не е нужно да преобличате детето - просто е достатъчно да се разкопчеят копченцата да се подмени пелената с чиста и готово.

Размерите

Независимо дали купувате дрешката за собственото си дете или пък за това на ваши близки и приятели, вие трябва да знаете какъв точно размер да купите. За да не стават недоразумения, ние от Смешки на Дрешки прилагаме към всеки наш артикул таблица, в която сме описали точната дължина и ширина на всеки продукт в сантиметри.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук