Код на продукта: 068
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди със зелени тиранти и папионка

Количество:


4.4 46

Забавно, весело и много щуро бебешко боди с щампа е поредното ни предложение с което да разнообразите по страхотен и неповторим начин гардеробчето на момченцето ви. Цветната дрешка ще внесе много ведро настроение и ще накара всеки да се усмихне.

Моделчето е прекрасен вариант, с който да заместите официалното облекло. Ако ви предстои повод, който изисква такова, а не искате да измъчвате момченцето си с истинска папионка и тиранти, то тогава го облечете с нашето красиво бебешко боди.

Предлагаме ви размери подходящи за момченца от 0 до 2,5 годинки. Можете да прегледате таблицата под артикула, където да се ориентирате най-точно според височината и навършените месеци на детето. Така вероятността на допуснете грешка при поръчка е минимална.

Можете да изберете и с каква дължина на ръкавите желаете да изработим бебешкото боди с щампа. За да отговорим адекватно на различните климатични условия ние ви предлагаме моделчето с къс или с дълъг ръкав.

Качествени материали за по-голямо удобство

За да гарантираме комфорта на детенцето ви, ние изработваме бебешкото боди с надпис от 100% памук. Мастилото на щампата е от висок клас и е издръжливо и дълготрайно. Можете да съхраните ярките му цветове, ако спазвате указанията му за употреба.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук