Код на продукта: 217Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди със забавeн надпис "Тате, ние с мама безкрайно много те обичаме"

Количество:


4.6 41

Нашият татко е най-добрият татко и заслужава най-доброто! Създадохме модела в червено и черно, за да бъде неутрално - подходящо както за момиче, така и за момче. Ако желаете да поднесете оригинален подарък на вашия татко - това е начинът! Прикачете любимата си снимка заедно, а ние ще свършим останалото! Гарантираме, че дълго време ще се наслаждавате на забавното и атрактивно детско бодинце.

Разнообразни бодита със снимка за всички възрасти

Нашите бебешки изкушения са предназначени за дечица от 0 до 2.5 годишна възраст. Те създават комфорт на вашето детенце по всяко едно време, независимо дали е облечено с дрешката за разходка или за безспирни игри в дома. Памучните материи са толкова меки, пухкави и приятни на допир. Те докосват нежно и галантно тялото на вашето бебче, без да предизвикват алергии, зачервявания или друг вид раздразнение.

Чудите се какво размерче да поръчате за вашето бебенце? Ние ви предоставяме таблица, с описани в нея размери, уточнени в сантиметри. Ако е съществувало колебание у вас, бихте могли да измерите детенцето си и да прецените кой размер да поръчате. Не е ли страхотно?

Бодито със забавен надпис "Тате, ние с мама безкрайно много те обичаме" със снимка би могло да се превърне в уникален подарък, поднесен на един от най-важните членове в семейството ви. Бъдете креативни и модерни. Създайте повод за смях и забавление във вашите семейства.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук