Код на продукта: 412
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди със забавен надпис "Консумирам с Удоволствие"

Количество:


4.5 47

Трябва ви интересен подарък за малко бебче? Омръзнало ви е да се лутате сред огромното разнообразие от скучни бебешки артикули? Ние искаме да ви представим този прекрасен дизайн на боди за бебе.

Интересна закачка, която няма да остане незабелязана. Гарантираме ви, че с това бебешко боди ще направите запомнящ се подарък, който да развесели всеки член от семейството на младите родители.

Нашето предложение е подходящо за деца от 0 до 3 годинки. Прилагаме таблица с размери, по която да се ориентирате по месеците и височината на детето. Моделчето е удачен избор както за момчета, така и за момичета.

Изработено е от 100% памук и няма да предизвика зачервяване и каквото и да е било дразнение по деликатната бебешка кожа. Мастилото на надписа също е напълно безвредно и абсолютно безопасно.

Гарантираме ви, че яркият цвят на щампата ще се запази и след многократно изпиране. Печата е изключително дълготраен, при спазване указанията за употреба на етиката на бебешкото боди.

Ние искаме да се погрижим и за финалните щрихи на подаръка ви. Опаковаме го с красива панделка и малко свитъче с мило послание. Така от вас единствено се очаква да го поднесете и да се насладите на наситената с положителни емоции реакция на родителите.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук