Код на продукта: 207
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с щампа за Великден за момиче

Количество:


4.6 28

Ако искате да купите бебешко боди на великденска тематика на своето дете, тогава при нас в Смешки на Дрешки ще можете да откриете многобройни решения на тази тема. Ако пък имате намерение да закупите подобна дрешка за Великден за детето на свой приятел, брат, сестра или друг близък, тогава ние отново няма да ви разочароваме.

При нас ще намерите голямо разнообразие от детски дрешки за малчугани до 2 години и половина, всички от които с тематични щампи, надписи и картинки. Ако това не ви е достатъчно, тогава знайте, че няма да намерите друго място с по-богат избор.

Какво ще намерите при нас?

Ние бихме искали да ви представим един наш специален продукт, а именно бебешкото боди за Великден с надпис "Честит Великден" с малка кошничка, от която любопитно се подава малко симпатично зайче с щръкнали ушички. Щампата е много симпатична, а освен това е и неутрална, което прави дрешката много подходяща за носене както от момченца, така и от момиченца.

Самото боди е изработено в стил и дизайн, които позволяват максимален комфорт във всяко отношение. Те осигуряват на вашето слънчице удобство и мекота, а свободната кройка ще ви позволи да имате едно щастливо бебче, което ще може весело и свободно да рита с крачета и да маха с ръчички.

Поддръжката

Дрешката е изключително лесна за поддръжка и не се нуждае от никакво специално внимание. Ще можете да я перете с всякакви перилни препарати, така че няма да се тревожите повече за това. Платът ще остава все така мек пране след пране, а мекотата няма да се загуби дори и след месеци интензивно носене.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук