Код на продукта: 296
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с щампа за Свети Валентин в зелено

Количество:


4.4 51

Бодито с щампа за Свети Валентин в зелено е една бебешка дрешка, която благодарение на своя цвят е еднакво подходяща както за момченца, така и за момиченца. Тя е изключително добро решение за всички вас, които търсите подходяща дреха, с която да облечете бебчо на този толкова красив февруарски празник.

Разбира се, ние от Смешки на Дрешки знаем колко е важно за вас да получите изгодно предложение, тъй като все пак децата растат бързо. Именно по тази причина ние ви предлагаме неустоимо ниски цени. Истината е, че дори и ако разполагате с повече средства, отглеждането на дете ще ви се види много сериозно перо в бюджета. В такъв случай е важно да се възползвате от по-изгодните предложения, особено ако гарантират качество.

Какво представлява самото боди?

Бодито е в бял цвят и има класическа кройка. Това гарантира от една страна много голямо удобство и комфорт, а от друга страна обещава добър външен вид и лесно съчетаване с други дрешки. На белия фон от своя страна, щампата се отличава изключително много.

Тя представлява текст, който гласи "Честит Свети Валентин, тате! С мама много те обичаме!". Под текста е поставено сърчице в зелено, а над сърчицето се поставя щампа с датата и годината на празника.

Внимавайте при поръчка

За да ви спестим всякакви неудобства, ние бихме искали да ви подтикнем да обърнете повече внимание на таблиците с информация, които сме приложили край всеки продукт. Съобразявайки се с тях, вие ще можете да разчитате на това, че сте избрали точния продукт за вас. Разбира се, за целта е важно да знаете точната височина на вашето дете.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук