Код на продукта: 309
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с щампа за Свети Валентин - в розово за мама

Количество:


4.4 41

Бебешкото боди за момиченце с щампа и поздрав за Свети Валентин за мама е една от най-симпатичните дрешки, които ние от Смешки на Дрешки можем да ви предложим. Качеството е много високо, а посланието е изпълнено с любов и положителна енергия. Ако закупите този продукт, вие ще имате възможност да трогнете до сълзи своята любима, появявайки се пред нея с мъничкото бебче, носещо дрешка с послание за мама.

Кройката

Кройката на това бяло класическо боди е съобразено основно с това да предложи максимален комфорт. Това е от основно значение, защото за вас външният вид на дрешката може и да е важен, но за бебчо е важен единствено комфортът и удобството, а за нас е са от първостепенно значение. За да се чувства вашия малчуган удобно, ние предлагаме да закупите на много ниска цена този изключително качествен продукт, изработен от най-фин и мек плат.

Щампата

Щампата е различни цветове и нюанси, сред които розовото очевидно преобладава. Изписан е текстът "Честит Свети Валентин, мамо! С тати те обичаме безкрайно!", като под текста има изрисувано сърце с крилца, което лети. Тя е много устойчива на различни перилни препарати. Ако перете всеки ден бодито то ще бъде все така цветно и щампата ще остане все толкова ярка и ведра.

Големината и правилният избор

Предлагаме ви избор измежду 8 различни размера, като най-малкият е за дете с ръст от 56 сантиметра, а най-големият размер е за дете с височина цели 98 сантиметра. За да направите правилен избор, ние бихме искали да ви предложим да разгледате таблицата, която присъства до всеки продукт. Тя ще ви позволи да добиете по-добра представа за точната големина на дрешката.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук