Код на продукта: 305
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с щампа за Свети Валентин - подарък за мама

Количество:


4.4 47

Искате ли да изненадате любимата си жена с малък жест, който да разтопи сърцето ѝ? Препоръчваме ви специално бебешко боди за вашето бебе, с което да зарадвате неговата мама. Тя няма да може да сдържи емоцията си когато види бебчо с бебешка дрешка с надпис с мило пожелание за Свети Валентин.

Ние от Смешки на Дрешки знаем какво точно ви е необходимо, ето защо този артикул предизвиква толкова голям интерес и толкова радва всеки човек. Акцентът на бебешката дрешка в бял цвят е нейната щампа.

Щампата

Изработена с голямо внимание и старание към детайла, щампата на това момичешко бебешко боди има за цел да зарадва мама за Свети Валентин. Използвани са главно нежни розови нюанси, а картинката представлява плик, от който излизат розови и червени сърчица. Тя е много устойчива на пране, което ще забележите по цветовете. Те всеки път ще са все така ярки, каквито са били в деня на покупката.

Кройката

Класическата кройка на това боди гарантира максимално удобство и свобода на движението. Независимо дали сте се спрели на версията с къс или с дълъг ръкав, дрехата предлага абсолютен комфорт, от който повечето други бебешки дрешки в търговската мрежа са наистина много далеч. Дрешката предлага максимално удобство не само за бебето, но и за родителите. Те могат да сменят пелените без много усилия, само с няколко елементарни движение.

Размери и правилен подбор

За да изберете точният размер на бебешкото боди вие трябва да знаете точният ръст на вашето момиченце. По този начин ще можете да се ориентирате по детайлната информация, която ще намерите в таблиците край всеки продукт. На разположение са 8 размера бодита за всяко момиченце на възраст до 30 месеца.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук