Код на продукта: 348
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с щампа за рожден ден - за момиче

Количество:


4.4 41

Празненствата за рожден ден обикновено ще ви накарат да се притеснявате с цялата неразбория, която носят след себе си. Най-често ще трябва да мислите за подаръци, за подготовка, за храна, а като капак на всичко и за облеклото. При децата в най-ранна възраст е още по-сложно, защото ще трябва да се помъчите не само да изберете идеалната бебешка дрешка, но и да се уверите, че избраната от вас е наистина удобна.

За да ви спестим поне една от грижите, ние от Смешки на Дрешки искаме да ви представим едно от нашите предложения, които могат наистина да ви спестят много време и в допълнение могат да ви спестят и не малка сума пари. Причината е, че при нас цените са сред най-ниските, на които можете да е надявате. Но какво всъщност ви предлагаме?

Уникална бебешка дрешка за рожден ден

Бихме искали да ви предложим уникално бебешко боди, което няма начин да не ви направи впечатление с оригиналния си дизайн. То има наистина класическа кройка, а това е равносилно на много голямо удобство и комфорт. Дрешката е бяла на цвят, а вниманието се концентрира основно върху щампата.

Как изглежда щампата?

Тя е наистина много цветна и изглежда изключително положително и ведро. Изработена е с много високо качество, а надписът гласи "1 годинка", като над него е възможно да се изпише името на детето. За целта е нужно само да ни напишете как се казва момиченцето, а за останалото ще се погрижим сами. Като качество щампата е много устойчива, а цветовете са наистина много трайни и няма да загубят и частица от своята яркост, дори и след многобройни изпирания.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук