Код на продукта: 306
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с щампа за празника на влюбените - за момиче

Количество:


4.5 39

Ако търсите празнично боди с тематика за имен ден на татко, в Смешки на Дрешки сме се постарали да ви бъдем максимално полезни. Бихме желали да ви представим специалното момичешко боди за бебета с щампа за Свети Валентин и да ви запознаем с някои детайли около тази дрешка, която се превърна в хит в последно време, най-вече благодарение на изключително симпатичната си щампа с мече.

Какво представлява бодито?

Бебешката дрешка е с дизайн и форма, която най-точно би могла да се определи като класическа. На практика, бодито напълно отговаря на всичко, което сме свикнали да виждаме в търговската мрежа. Дрешката ще предложи на детето ви изключително удобство, а за да съобразим още повече продукта  вашите нужди, ние ви предлагаме и два варианта - един с къс ръкав и един с дълъг ръкав.

Щампата

Разбира се, щампата е изработена от най-високо качество и е много устойчива на пране. Тя представлява малко и симпатично мече, а към него има надпис, който гласи "Честит Свети Валентин, тати!". На щампата има и няколко сърчица в розово. Тъй като дрешката е предназначена за момиченце, тя е в преобладаващо розови краски.

Размери

За да изберете идеалният размер за вашата бебешка дрешка, ние ви препоръчваме да разберете колко точно е високо вашето малко момиченце и да да се водите по таблицата, която ще видите към всеки продукт. По този начин ще сте спокойни, че с вашата дрешка всичко ще бъде наред и тя няма да бъде твърде голяма или твърде малка за вашето бебе.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук