Код на продукта: 350
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Боди с щампа за първата годинка на момиче

Количество:


4.4 51

Искате ли да подарите на малкото си момиченце бебешко боди, с което то гордо да се появи на своя рожден ден, събирайки погледите на всички хора наоколо? Ако отговорът е да, ние от Смешки на Дрешки имаме най-доброто предложение за вас и сме сигурни, че няма да ви разочароваме. Предлагаме на вашето внимание един продукт от най-високо качество.

Става дума за бебешко боди за рожден ден с щампа в розови нюанси с надпис "1-ви рожден ден", като към нея има възможност за персонализиране чрез добавяне на името на малката рожденичка. Това ще направи бодито да изглежда създадено специално за вас.

Как изглежда дрешката?

Бодито е класическо по своята същност, но по отношение на щампата е наистина много оригинално и нестандартно решение. Бяло е на цвят, а ръкавите, независимо дали дълги или къси, предлагат много голямо удобство и свобода на движение. Интересно е да се отбележи също, че има малки копченца в долната част на дрешката, които ѝ придават класически облик и очертание. Именно тези копченца позволяват улеснена подмяна на пелените при нужда.

Щампата на лицевата страна

Щампата е в различни цветове, сред които розовото преобладава. Освен него има още малко червено, жълто и други. Бихме искали да ви уверим, че цветовете ще се запазят за дълго време и това, че перете дрехата често не бива да ви тревожи по какъвто и да било начин.

Размери дрешки за всяко дете

Всяко момиченце, което е на възраст до две годинки и половина може да намери по нещо за себе си. Предлагаме осем различни размера бодита. За да изберете точния е необходимо единствено да разгледате таблицата, която добавяме към всеки продукт и така ще можете да прецените кое точно би било най-подходящото решение за вашето дете.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук