Код на продукта: 316
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с щампа за 8-ми март - за момиче

Количество:


4.5 46

Международният ден на майката и жената, 8-ми март, е изключително важен празник и всяка жена заслужава да бъде почетена на този ден с подарък или жест, който да я накара да се чувства специална. Вие като един образцов, съпруг вероятно също искате да изненадате любимата си и вероятно в главата ви се въртят куп идеи, но ако сте като повечето мъже може би не знаете на какво точно да се спрете.

Ние от Смешки за Дрешки имаме за вас едно предложение, което ще направи избора ви по-лесен и определено ще ви помогне да изненадате партньорката си по един разтапящ сърцето начин. При нас ще намерите високо качество и ниски цени, които в наши дни трудно могат да бъдат намерени в търговската мрежа.

Какво предлагаме?

Бебешкото боди за момиченце с надпис "Честит 8-ми март мамо!" е един чудесен начин, по който да стоплите сърцето на вашата любима. Коя майка не би се трогнала ако види малката си дъщеричка облечена специално за нейния празник в тази толкова симпатична малка бебешка дрешка.

Бодито предлага класически дизайн, който е гаранция за удобство. Освен това, щампата в розово подчертава това, че дрешката е създадена именно за момиченце. Самата щампа е декорирана с множество пролетни цветя, които напомнят за наближаващите пролетни празници.

Лесно за поддържане

Бебешкото боди за момиченце не изисква никакви особени грижи. То може да се пере с всякакви перилни препарати, което няма да окаже никакво негативно влияние върху качеството на плата, нито пък ще го направи по-малко удобен и мек на допир.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук