Код на продукта: 315
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с щампа за 8-ми март за момче

Количество:


4.5 45

Бебешката дрешка за 8-ми март за момченца е едно изключително забавно и ефектно предложение, което всеки мъж би могъл да купи за малкото си момченце за да изненада по този начин неговата майка и своя любима. Това би било малък жест, който можете да получите на изключително ниска цена само при нас в Смешки на Дрешки.

Как изглежда?

Бодито се отличава с много приятна външност. То има класически дизайн и е в бял цвят. Можете да изберете опция с къси или с дълги ръкави, като изборът ще зависи от това дали поддържате по-висока температура у дома или предпочитате да поддържате по-хладно и свежо.

Дрешката се отличава основно по своята уникална щампа, в която преобладават сините нюанси, които подчертават, че дрехата е е създадена основно за момченца. Щампата е украсена с цветя, подсилващи пролетното усещане, което празникът носи, а текстът е изписан с красиви букви и гласи "Честит осми март, мамо!".

Удобството

Бебешкото боди има много предимства, но най-голямото несъмнено е неговото удобство. То предлага кройка, която максимално улеснява движението на детето и не го ограничава по какъвто и да било начин. Дрехата е от мека на допир материя, а подмяната на пелените може да се извърши само с няколко леки движения.

Размери

Бодито се предлага в 8 различни размера и е налично за деца от 0 до 30 месеца. То пасва на момченца с ръст до 98 сантиметра. Преди покупка разгледайте внимателно размерите, които предлагаме, защото така ще се сведе до минимум възможността за грешка.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук