Код на продукта: 324
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с щампа за 8-ми март в неутрален цвят

Количество:


4.5 21

При нас в Смешки на Дрешки можете да откриете бебешки бодита за всеки един повод. Голям празник или малък личен повод, при нас ще намерите огромно разнообразие от предложения, като това ни прави едно от най-добрите места в страната за покупка на бебешки дрешки и артикули за специален повод.

Сред множеството празници, за които можете да намерите по нещо е и 8-ми март - международния ден на жената. Ще откриете десетки модели на дрешки специално създадени за този ден, като всяко едно предложение е уникално и неповторимо по свой начин и носи различно усещане и стил в себе си.

Удобство и дизайн

Бебешкото боди за 8-ми март с щампа в синьо и зелено с цветя и надпис "Честит 8-ми март мамо!" е неутрален модел, който е подходящ както за момченца, така и за момиченца. Притежава класически дизайн и е в снежно бял цвят. Пъстрата щампа се откроява дори още повече на светлия фон.

С къси ръкави или дълги, това ще прецените вие на базата на това каква температура предпочитате да поддържате у дома. Бодито е снабдено с отвор, който позволява бърза и лесна подмяна на старите и мръсни пелени с нови.

Огромно значение разбира се има и удобството, защото това все пак е детско облекло, а за децата комфортът е най-важен от първостепенно значение.

При поръчка

Ние предлагаме 8 различни размера от този тип боди, като по този начин покриваме възрастовия диапазон от 0 до 30 месеца. Препоръчваме ви при заявка да обърнете по-голямо внимание на таблицата към всеки артикул. Тя ще ви даде подробна информация на какви параметри отговаря съответното празнично боди.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук