Код на продукта: 325
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с щампа за 8-ми март - шарено

Количество:


4.4 45

Ако сте семеен мъж с жена и дете, с наближаването на 8-ми март бихте могли да организирате една малка изненада за вашата любима. Ние от Смешки на Дрешки имаме много добро предложение за вас и преди всичко останало искаме да ви кажем, че сме се погрижили всичко да бъде на максимално ниски цени, каквито трудно бихте открили на друго място.

Предлагаме ви специалното бебешко боди за 8-ми март с щампа с надпис "Честит 8-ми март мамо" което може да бъде един изключителен жест по отношение на вашата любима. Коя майка не би се трогнала да види своето момиченце или момченце с бебешка дрешка с поздрав към нея на този толкова важен за всяка жена празник.

Какво представлява бодито?

Бебешкото боди с поздрав за 8-ми март е модел, който изключително е заложил на удобството, като с това не е направен какъвто и да било компромис. В това отношение можете да сте напълно спокойни, защото е постигната максимална комбинация между свободна кройка, високо качество на плата и голямо разнообразие от размери за всяко дете на възраст до 2 години и половина.

Основният акцент разбира се е щампата. Тя е изработена с много високо качество, което ще забележите от това, че дори и при многократни изпирания цветът се запазва непроменен. Щампата е изработена в множество различни цветове което я прави неутрална и подходяща както за момченца така и за момиченца.

При поръчка

Когато подавате заявка за поръчка е много важно да обърнете специално внимание на размерите и на това за каква възраст и за какъв ръст са създадени и предназначени. Бодито е наистина много комфортен аксесоар, стига да се спрете на правилния размер за вашето дете.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук