Код на продукта: 320
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Боди с щампа за 8-ми март с цветя

Количество:


4.5 33

Ако планирате да направите малка изненада за вашата любима или съпруга, добре е да се доверите на забавните ни предложения. При нас в Смешки на Дрешки можете да намерите доста забавни идеи на бебешки дрешки, които да облечете на бебчето по повод 8-ми март за да зарадвате майката на малкото си съкровище с оригиналните бодита, които ще разтопят сърцето ѝ.

Щампата и дизайна

Бебешката дрешка се предлага в класически дизайн, който наистина може да предложи много високо ниво на удобство и комфорт. Дрехата е скроена по начин, че да позволява максимална свобода на движение, а мекотата на плата трудно може да остане незабелязана. Дори и след многократни изпирания, платът няма да загрубее и да загуби своята изключителна мекота.

Щампата от своя страна е акцентът на цялата дрешка и ясно се откроява на белия фон на бодито. Изрисувана и изписана е в нежни розови нюанси, които показват, че детската дрешка е специално създадена за момиченце. Щампата е с надпис "Честит осми март, мамо", за по-красив външен вид е декорирана с малки розови цветенца. Тя се изработва с много високо качество, така че дори и при голямо амортизиране няма да се загуби свежестта на цвета.

Размери

Бебешкото боди се предлага в 8 размера и покрива диапазона във възрастта от момента на раждането до две годинки и половина. Дрешката може лесно да се подбере. От ваша страна е достатъчно единствено да знаете колко сантиметра е ръста на бебето, а след това ние сме се погрижили да изберете продукта максимално лесно.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук