Код на продукта: 323
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с щампа за 8-ми март "Честит 8-ми март, мамо!"

Количество:


4.4 36

Ако сте като повечето представители на силния пол, вероятно изпитвате много големи, дори и неимоверни затруднения когато настъпи момент да избирате подарък за своята любима. Разбира се, ние знаем, че това по никакъв начин не означава, че обичате партньорката си малко, а просто, че за мъжете винаги е трудно да отгатнат какъв да бъде идеалния подарък.

Ако сте в това положение, ние от Смешки на Дрешки бихме искали да ви дадем няколко идеи как да изненадате партньорката си с един наистина мил жест. Въпросното предложение е специално насочено към двойки, които наскоро са се сдобили с бебе.

Какво предлагаме?

Бихме искали да ви представим бебешкото боди с надпис "Честит 8-ми март, мамо!", което е специално създадено за малки момиченца на възраст до 2 години и половина. Бебешкото боди е бяло на цвят и украсено с прекрасна щампа в розово. Към щампата има малки елементи под формата на цветя, които подчертават пролетния характер на празника.

Дрехата изглежда класически, което подчертава нейното основно качество, а именно удобството, което предлага. Това несъмнено е първото, за което сме помислили, защото за децата всъщност дизайна не е от значение. Те се интересуват само и единствено от това да се чувстват удобно и комфортно във всеки един момент.

Лесно за поддръжка

Високото качество на материалите, от които това боди е изработено предполагат неговата голяма издръжливост. То може лесно да устои на различни перилни препарати и без това да се отразява на неговата мекота. Щампата от своя страна е много устойчива на пране и сушене, като не се очаква да загуби дори и един нюанс от яркия си цвят.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук