Код на продукта: 343
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с щампа за имен ден с надпис "Честит имен ден, тати!"

Количество:


4.5 34

При наближаващ имен ден човек често се обгръща от терзания дали подаръците, които е избрал са добри или не и дали въобще е нужно да се купят подаръци. За да отговорим на вашите притеснения както си му е редът, ние от Смешки на Дрешки предлагаме някои много добри идеи за това как да се допълни празничната атмосфера.

Искаме да ви представим бебешкото боди за момиченце с надпис в розово, който гласи "Честит имен ден, тати! С мама много те обичаме!". Дрехата е удивителна като стил, идея и изработка, а празничното усещане, което носи е именно това, за което вече споменахме, че ще допълни атмосферата на този специален ден.

Особености на дрешката

Изработена в класически издържан стил, тази бебешка дрешка е подходяща за деца на възраст между 0 и 30 месеца, като на разположение на потребителите има две опции - една с къс ръкав и друга с дълъг ръкав. Изборът ви зависи от температурата във вашия дом, защото докато някои хора са потребители на по-топлия въздух, други поддържат жилищата си по-свежи и проветрени.

Щампата

Както вече споменахме, тя е розова, а това има за цел да подчертае, че дрешката е създадена специално за момиче. Тя е много устойчива на перилни препарати и вода, така че дори и да я перете всеки ден, като това няма да има никакъв негативен ефект върху качеството на щампата.

Размерите и правилният избор

За да направите правилен избор при поръчка, бихме ви препоръчваме да разгледате в детайли параметрите на всеки отделен модел. По този начин няма да имате никакъв проблем да налучкате точния размер бебешко боди за своето дете.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук