Код на продукта: 344
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди 344 с щампа за имен ден "Честит имен ден, дядо!" за момиче

Количество:


4.4 39

Ако планувате гостуване на дядо за именния му ден, може би се чудите с какъв жест да го изненадате повече. Да, обичайните подаръци винаги вършат работа, особено когато са от сърце. И все пак е факт, че вече сме привикнали да получаваме изненади и когато получим такава понякога оставаме доста безизразни. Ето защо ние от Смешки на Дрешки имаме едно интересно предложение за вас, което сме сигурни, че ще ви допадне.

Става дума за бебешко боди за момиче с надпис "Честит имен ден дядо!" дрехата е бяла на цвят, а щампата с надписа е съответно в нежни лилави нюанси, които винаги са шик и никога не излизат от мода. Появявайки се с малката си дъщеричка на именния ден на нейния дядо, човекът истински ще се трогне и ще изпита неподправена емоция от това мило и добродушно послание.

Как изглежда дрешката?

Бодито изглежда класическо с изключително удобна кройка, която във всеки един момент ще кара вашето момиченце да се чувства комфортно. Дрешката е свободна и по никакъв начин не ограничава свободата на движението когато детенцето маха с ръчички и краченца.

Бодито е снабдено с копченца, които позволяват да подменяте пелените бързо и лесно без да се налага да преобличате детето. Това е удобно и за вас, и за малката ви дъщеричка, защото подмяната на пелените най-често не е от приятните занимания нито за детето, нито за неговите родители.

При поръчка

Важен момент при поръчката на бебешко боди е да обърнете внимание на таблицата с размери, която ще откриете до всеки продукт. Тя ще ви насочи към правилния избор, спестявайки ви вероятността за евентуална грешка и закупуване на по-голям или по-малък от необходимия размер.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук