Код на продукта: 340
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с щампа за имен ден на момиче със слонче

Количество:


4.5 50

Ако на малката ви дъщеричка и предстои скоро имен ден и сте замислили малко тържество у дома, на което да поканите семейството и приятелите, тогава може би ви се иска и да издокарате момиченцето по повод нейния празник. Така ясно ще се вижда кой е най-специалният присъстващ на масата и ще придадете по-забавна и весела атмосфера на събитието.

Бебешкото боди с щампа в розово с надпис "Днес е моя имен ден!" е нещо, което може да се окаже подходящо както за по-големи и официални събирания с близки и приятели, така и за по-скромни домашни събития. За повече ефект, щампата е украсена с малки розови слончета които я правят наистина много очарователна.

Какво представлява бодито?

Дрешката притежава класически стил и кройка, като предлага много високо ниво на удобство и комфорт, но без да оставя на заден план ефектния външен вид. Бодито е бяло на цвят, като акцентът се поставя върху ярката, но нежно изработена щампа. Предлага се във варианти с къс ръкав и дълъг ръкав, като изборът зависи основно от времето през годината, в което ще се празнува именния ден.

Бодито предлага възможност за персонализация. Това означава, че под щампата има опция за изписване на името на момиченцето. За целта е необходимо при поръчка да попълните съответната графа, защото в противен случай ние няма как да знаем името на вашето дете.

Размери

В Смешки на Дрешки предлагаме повечето бебешки бодита в голямо разнообразие от размери. Този модел за имен ден за момиченце не е изключение. Той се предлага в 8 различни размера и е подходящ за деца до 30 месеца. За да сте сигурни, че няма да сбъркате при поръчката и да закупите по-голям или по-малък размер, препоръчваме ви да обърнете повече внимание на размерите и тяхното описание в приложената таблица до артикула.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук