Код на продукта: 338
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди със зелена щампа за имен ден на момче

Количество:


4.5 43

Бихме искали да ви представим бебешко боди за момченце, което е специално създадено за имен ден. Дрешката е една от най-търсените при нас и ние от Смешки на Дрешки гарантираме, че с нея ще постигнете желания успех. Тя е подходяща както за вашето собствено бебе, така и за детенцето на ваша близка или приятелка.

Какво представлява дрехата?

Бебешкото боди има стандартна кройка. То е много удобно, защото за неговото изработване са използвани приятни на допир и наистина много качествени материали. Освен това, дрехата е скроена така, че да позволява свобода на движението във всеки един момент.

Централно място заема щампата, която е изработена в зелено, като нюансите на този цвят са изключително успокояващи и много приятни за окото. Надписът гласи "Днес е моят 1-ви имен ден", а под него има опция за персонализация чрез изписване на името на детето върху дрехата.

За кого е подходяща?

Дрехата е подходяща за всяко дете на възраст до 2 години и половина, което е с ръст до 98 сантиметра. Дрехата е на разположение в 8 различни размера, което с обяснява с това, че на тази ранна възраст децата растат като гъби и това, което днес им е по мярка, утре вече може да им а тясно и неудобно или изобщо да не им става.

Удобство и за родителите

От ваша гледна точка, удобството се изразява в няколко неща. Първо, ще можете лесно и бързо да подменяте пелените, защото копченцата в долния край на бодито позволяват да правите това без да се налага да губите много време с тази задача.  Второто, за което трябва да споменем е лесната поддръжка. Бодито може да се пере с всякакви перилни препарати и това няма да се отрази нито на плата и неговата мекота, нито на качеството на щампата.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук