Код на продукта: 339
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Боди с щампа за имен ден на момче

Количество:


4.5 45

Ако търсите дрешка за имен ден на малко момченце, в Смешки на Дрешки имаме някои интересни предложения за вас. Съчетавайки много високо качество с уникално ниска цена, ние ви предлагаме едно удивително бебешко боди, което със своя забавен дизайн и весела щампа ще повдигне настроението на всички, които са се събрали за да отбележат именния ден на вашия малчуган.

Щампата

Щампата на това изключително боди за малки момченца е изработена в преобладаващо син цвят, който ярко се откроява на белия фон на бебешката дрешка. Изписан е текст който гласи "Днес е моят имен ден!", като под него има опция за допълнително изписване на името на детето.

За целта е нужно да напишете името в момента на поръчката. По отношение на прането, щампата не бива да ви безпокои. Качествената изработка предполага, че тя ще се запази непроменена за дълго време.

Кройката

Кройката на това бебешко боди е класическа. Това може да се приеме като гаранция за удобство, тъй като говорим за един наистина добре изпипан в детайли дизайн. С дълги ръкави или с къси, бодито предлага комфорт и свобода на движение, които можете да забележите по това, че бебчо очевидно се чувства много удобно в своята дрешка.

Размери

Предлагаме 8 различни размера на това боди, което го прави подходящ избор за всяко дете на възраст до 2 години и половина. За да сме сигурни, че няма да има проблем и объркване с размерите, сме приложили таблица описваща в детайли данните на всеки един модел и размер.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук