Код на продукта: 341
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с щампа за имен ден на баба

Количество:


4.5 40

Когато наближи рожденият ден на баба, обикновено започвате да се тревожите, че не знаете какво да закупите за подарък. Факт е, че ние всички имаме съществени различния във вкуса в сравнение с по-възрастните хора и няма как да си затворим очите за всичко това.

Ето защо при нас в Смешки на Дрешки има някои много интересни идеи и предложения, които могат да направя за вас много лесно взимането на решения. Предлагаме ви уникални предложения за бебешки бодита, които бихте могли да облечете на вашето бебче по повод рождения ден на баба, като бъдете сигурни - тя изключително ще се зарадва и развълнува.

Какво представлява дрешката?

Бебешкото боди е дрешка за деца на възраст до 2 години и половина. Тя се предлага в дизайн, който най-точно може да бъде определен като класически. Дрешката може да се закупи с дълги ръкави или къси според поддържаната средна температура от вас във вашия дом.

Дрехата е бяла на цвят, като това прави щампата още по-цветна и весела. Това ще я направи по-лесна за забелязване и няма да бъде нужно да показвате на баба какво сте закупили специално заради нея. Надписът "Честит рожден ден, бабо" е с големи букви и трудно може да се подмине.

Бодито залага на много свои качества, но може би удобството е най-важното, защото за децата удобството е единственото, което има реално и непосредствено значение. Всичко останало просто ще е безсмислено ако на бебето не му е комфортно.

Размери и повишено внимание при поръчка

От 8-те размера, които ние предлагаме, вие бихте могли да изберете точния ако знаете ръста на детето си. Казваме ви това, защото се предлага подробна таблица с точно описание на продукта, така че ще можете да изберете с лекота, стига да познавате бебчо.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук