Код на продукта: 333
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Боди с щампа с надпис "Обичам България!"

Количество:


4.6 36

Ако до сега не сте и подозирали за съществуването на подобна възможност, тук ще научите нещо  доста интересно - ние от Смешки на Дрешки предлагаме уникално по рода си бебешко боди със специална патриотична щампа. Дрешката се предлага на изключително ниска цена и е особено подходяща за всеки по-голям и по-специален български празник.

Дрехата е подходяща както за момченца, така и за момиченца. Тя е предназначена за деца на възраст от 0 до 30 месеца, което приблизително обхваща ръста от 56 до около 98 сантиметра.

Какво представлява дрешката?

Бебешкото боди е предназначено основно за да предлага възможно най-високо ниво на удобство на детето. Както знаете, за децата дизайнът изобщо не е от значение и те основно се интересуват от това да им е комфортно във всеки един момент от денонощието. За целта сме използвали само най-високо качество платове и мекотата на материята бързо ще бъде забелязана.

Щампата е централният момент в предложението. Дрехата е наистина много силно повлияна от този елемент. Щампата представлява карта на България, на фона на която са отпечатани образите на някои от най-великите възрожденци. Освен това, картата е в цветовете на българския национален флаг.

При поръчка

Когато настъпи момент да поръчвате дреха, моля обърнете внимание на детайлната информация, която сме предоставили до всеки артикул. В приложената таблица ще намерите данни за точните размери в сантиметри на всеки един продукт, което ще намали до минимум риска от закупуване на неточен размер боди. Единственото, за което трябва да помислите е какъв точно е ръстът на детето ви и след това да разглеждате кое от предложенията най-много подхожда на вашето слънчице.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук