Код на продукта: 319
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с щампа по повод 8-ми март в синьо или зелено

Количество:


4.5 40

Ако смятате, че изборът на подарък за 8-ми март за съпругата ви може да ви затрудни, ние от Смешки на Дрешки бихме желали да ви направим едно малко, но много симпатично предложение, което може да направи избора ви много по-лесен, да ви спести средства и да остави половинката ви изключително доволна, трогната и развълнувана.

Става дума за бебешко боди за Свети Валентин, което е предназначено за малкото бебче и което можете да облечете на детето на празника за да направите тази малка изненада на мама. Цената на дрехата е наистина неочаквано ниска, а качеството е високо и при това е гарантирано във всеки един аспект.

Какво представлява дрехата?

Дрехата е предназначена за малко момченце или момиченце на възраст до 2 години и половина и с височина между 56 сантиметра и 98 сантиметра. За да ви опишем бодито на кратко, трябва да започнем с това, че то има класическа кройка. От тук се подразбира и това, че то е изключително удобно. Копченцата в долната част на бодито позволяват подмяна на пелените само за няколко секунди и без да е нужно преобличане.

Щампата на дрехата представлява основния ѝ акцент. Тя е в синьо и червено, нестандартна е като дизайн, а изписаният на нея текст гласи "Честит 8-ми март, мамо!". За да бъде още по-симпатично, бебешкото боди е допълнително украсено с цветенца, без да се прекалява с тях.

Цената не противоречи на качеството

За повечето хора да видят толкова изгодно предложение би означавало, че нещо не е наред. В този случай обаче няма какво да ви тревожи, защото всичко е наред и дрехата е наистина качествена. Тя е изработена старателно и само с надеждни материали.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук