Код на продукта: 322
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с щампа "Имам най-добрата майка на света" във венец

Количество:


4.6 44

Наближава 8-Март и ви е нужен подарък за любимата съпруга? А може би трябва да я изненадате за нейния рожден ден или имен ден? За всеки от изброените поводи, ние ви предлагаме решение. Облечете малкото ви детенце с бебешко боди с надпис "Имам най-добрата майка на света". Дизайнът на моделчето е специално съчетание от мило послание и красив цветен венец.

Приятна изненада за мама, практична дрешка за бебчо

Представете си реакцията на жена ви, когато види момиченцето си, облечено в дрешката. Изненадата й ще е огромна, а жестът ви ще се помни дълго време. В същото време ще имате възможност да прибавите много красиво и оригинално бебешко боди към гардеробчето на момиченцето си.

Ние ще ви предложим не само креативен подарък, но и качество на високо ниво. Материята на моделчето е чист памук, който ще даде несравнимо удобство и комфорт. Мастилото на щампата е безвредно и няма да предизвика раздразнение по детската кожа. Съвсем спокойно можете да изпирате бодито за бебе с надпис в пералня. Ярките цветове ще се съхранят, ако се спазват указанията за употреба.

Посочете ни какви са предпочитанията ви за дължина на ръкавите – къси или дълги. Този избор няма да промени обявената цена. Размерите на бодито за момиченце с щампа са посочени в табличка под артикула. Ще намерите подходящо предложение за новородени и малко по-пораснали деца.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук