Код на продукта: 290
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с щампа "Днес е нашият 1-ви Свети Валентин заедно " за момиче

Количество:


4.5 43

Когато отмине разгара на зимата и преди започването на пролетните празници хората по цял свят се събират за да честват Свети Валентин. Вероятно с наближаването на празника започвате да се чудите как да създадете по-приятна и топла атмосфера у дома, като съумеете с малко средства да изненадате партньора си и едновременно с това да не харчите твърде много.

Ние от Смешки на Дрешки ви предлагаме няколко интересни решения, които няма по какъвто и да било начин да навредят на семейния ви бюджет,но за сметка на това могат да направят деня на влюбените наистина много специален. Все пак нека не забравяме, че на този празник се чества обичта като цяло, в това число и тази която изпитваме не само към партньора си, но и към всички наши близки.

Какво предлагаме за този случай?

Бихме искали да ви представим изключително симпатично бебешко боди, което е създадено за деца от 0 до 30 месеца. То е изключително комфортно и предлага стилен класически дизайн. Не ограничава движението по никакъв начин, кара децата да се чувстват удобно, а за родителите предимството е това, че бебешкото боди е наистина много лесно за поддържане.

Особености на щампата

Най-уникалното в него е щампата с текст "Днес е нашият първи Свети Валентин заедно" която е отпечатана на белия фон на дрехата. Щампата е наистина много устойчива и неподатлива на повреди при пране, а за по-голям ефект към текста е добавена по-малка щампа на симпатично малко слонче. Тъй като дрешката е създадена за бебета - момиченца, щампата е в нежно розов цвят.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук