Код на продукта: 259
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с надпис за момиче "Честит имен ден"

Количество:


4.4 25

Ако искате заедно с малката си дъщеричка да изненадате своя съпруг като му направите подарък, който да запомни за дълго, тогава можете да помислите за това да купите на бебето специално бебешко боди за момиченце с щампа с надпис "Честит имен ден, тати! С мама много те обичаме!". Това е подарък, който наистина не струва много, но вашият любим просто ще бъде очарован от това. Все пак едва ли има човек, който да не иска да бъде обичан.

Какво представлява бодито?

Имайки предвид, че бодито се предлага за почти без пари, това че има много високо качество може да ви изненада, но е факт. Дрехата е сред най-качествените продукти от този тип в търговската мрежа, а платът, от който е изработена е много приятен на допир. Дрехата се предлага във вариант с къс и с дълъг ръкав, а изборът зависи основно от това колко е топло във вашия дом и кога е именният ден на таткото. Бодито е в бял цвят, а това помага розовите закачливи шарки на бебешката дрешка да изпъкват и да се забелязват още по-силно.

Размерите на бодито

Бебешкото боди се предлага в 8 различни размера. Те покриват нуждите на бебета на възраст от 0 до 30 месеца. По отношение на височината са подходящи за деца с ръст от 56 до 98 сантиметра. За да изберете правилният модел, ние от Смешки на Дрешки ви препоръчваме да ползвате таблицата, която можете да откриете до всеки продукт. Това ще ви позволи да попаднете на точния размер и да избегнете евентуални неудобства.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук