Код на продукта: 011В
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с надпис за момче "Дреме ми на памперса"

Количество:


4.5 51

Забавен надпис и усмихнато човече е дизайнът на това бебешко боди. Един малко по-нестандартен подарък към малчуганите, който ще се хареса от малки и големи. Това моделче съчетава невинна закачка към възрастните с практичен подарък за децата.

Дрешките на децата, особено в най-раната им възраст, са голяма необходимост. Убедени сме, че няма да сгрешите, ако се насочите към бебешко боди с щампа. Бъдете малко по-дръзки и оригинални. Ние ви даваме тази възможност.

Цветовете на щампата на бебешкото боди са в синьо и зелено, за да са подходящи за малки момченца. Те ще се запазят ярки дълго време, ако спазвате указанията на етикета за пране. Мастилото, което се използва е безвредно и безопасно и няма да раздразни нежната бебешко кожа.

Бодито за бебе е подходящо за новородени и момчета до 3 годишна възраст. Предлагаме ви да се ориентирате най-точно в таблицата с размери, където има ясно разграничение според възрастта и височината.

Материята на бебешкото боди е 100% памук, защото знаем, че е най-подходящият избор за детски дрешки. Закопчава се с копченце от страни на вратлето и така е по-удобно за преобличане.

Ако сте се насочили към този модел боди за бебе, то той ще пристигне при вас опакован с красива панделка. Стараем се да сме ви максимално полезни и за това се грижим артикулите ни да имат напълно завършен подаръчен вид.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук