Код на продукта: 321
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с надпис за 8-ми март - в синьо или зелено

Количество:


4.4 24

В магазин Смешки на Дрешки можете да откриете подходящи бебешки бодита за всеки един по-голям или по-млък празник от годината. Тук влизат както по-големите национални и други празници, така и по-малките лични поводи, което е възможно благодарение на опцията за персонализация на артикулите, които можете да откриете в нашия магазин. Разбира се, имаме и не малко предложения, които са насочени специално към дамите и към техния празник 8 март. Независимо дали става дума за майка, баба или просто представителка на нежния пол, всяка жена заслужава да бъде почетена и уважена за нейния празник. Ето защо, за да вдъхновим татковците да правят всякакви изненади на своите нежни половинки, ние предлагаме удивително бебешко боди, което пристига с надпис "Честит 8-ми март, мамо".

Дизайн и външен вид

Бебешкото боди за 8-ми март се предлага в бял цвят с избор между два цвята за щампата - синьо и зелено. Дрехата има класическа кройка и дизайн и се предлага в два варианта според вашите предпочитания - с къс и с дълъг ръкав. Това прави дрешката много неутрална (говорейки специално за зеления цвят), което от своя страна позволява тя да се носи и от малки момиченца.

Размери на бебешкото боди

Бебешкото боди се предлага в 8 различни по големина размера. Те се различават един от друг до толкова, че да могат да обхванат възрастов диапазон от 0 до 30 месечна възраст. Това включва малчугани с височина до 98 сантиметра, което се достига от по-високите деца когато достигнат възрастта от 2 години и половина. Изборът ще е много лесен благодарение на таблицата с размери, която можете да намерите до всеки артикул. Тя дава точна информация за съответния продукт.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук