Код на продукта: 199Б
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с надпис за леля - ЗА МОМИЧЕ

Количество:


4.4 46

Щуро, интересно и красиво боди за бебе с надпис "Аз обичам ЛЕЛЯ, но тя мен още повече!" ви предлагаме да закупите и да внесете свеж акцент, сред дрешките на малкото си момиченце. Закачливата щампа ще привлече коктейл от положителни емоции и усмивки сред познати и непознати, но най-вече ще зарадва любимата леля.

Можете да поднесете прекрасната изненада за рожден ден, имен ден, 8-март, юбилей и други подходящи празници. Изкажете благодарността си към нея за цялата обич, която дарява на малкото ви момиченце.

Цветове, материя и размери

Предлагаме ви да си изберете какъв да е цвета на щампата. Вариантите са розово, червено и циклама. Можете да ни посочите и с каква дължина желаете да изработим бебешкото боди с надпис. Съобразили сме сезонните изисквания към облеклото и ви предлагаме моделчето с къс или с дълъг ръкав.

Залагаме на текстил изцяло създаден от 100% памук. Кройката на бодито позволява бързо и съвсем лесно преобличане – закопчава се от страни на вратлето. Мастилото на надписа е с доказано високо качество – дълготрайно и безвредно. При спазване на указанията за употреба ще успеете да съхраните ярките и наситени цветове на надписа.

Предлагаме размери, които са подходящи за дечица от 0 до 2,5 годинки. Прегледайте внимателно приложената таблица, където да се ориентирате според възрастта и височината на момиченцето.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук