Код на продукта: 248
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с надпис "За какво ми е Дядо Коледа като си имам ТАТЕ"

Количество:


4.5 57

Бебешкото коледно боди за момче с надпис "За какво ми е дядо Коледа, когато си имам тате" е едно от най-новите и интересни предложения на Смешки на Дрешки, с което искаме да зарадваме онези родители, които все още не са решили какво да облекат на бебо за Коледа. В същото време, те не желаят да харчат и много средства, защото малките деца растат изключително бързо, което предполага, че и най-качествената дрешка след няколко месеца няма да може вече да бъде облечена, защото детето ще е пораснало. Ето защо цената е много важен фактор при избора.

Какво представлява бодито?

Бодито за Коледа за момченце е бяло на цвят и има класически дизайн. То е изключително свободно и удобно, позволявайки на бебчо да се чувства наистина много комфортно когато носи своята дрешка. Това боди е снабдено с отвор, който позволява да се подменят пеленките само с няколко елементарни движения.

Издръжливост

Щампата и плата предлагат наистина много високо качество. Те са много надеждни и няма да имате проблеми породени от пране, тъй като щампата няма да избелее, без значение какъв е перилния препарат, а материята няма да загрубее и ще остане все така нежна и удобна.

Избор на размер

Изборът на размер на бебешкото боди трябва да се направи внимателно. Предлагат се 8 различни размера, а това кой да изберете, бихте могли да решите по-лесно като разгледате таблицата, която сме приложили към всеки един продукт. Освен това, важно е да се знае, че имате и избор, защото се предлагат 8 различни размера. Това означава, че ще се намери по нещо за всяко дете в границата между 0 и 30 месеца.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук