Код на продукта: 258
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с надпис за Имен ден

Количество:


4.4 52

Подаръци за различните поводи се правят трудно, особено когато наистина искаме да изненадаме човека срещу себе си. Тогава сякаш можем да вложим цялото старание, но пак оставаме с усещането, че не сме направили достатъчно.  За да изненадате своя любим за неговия имен ден, вие можете да опитате най-различни странни идеи, но за да стоплите сърцето му истински, бихте могли да опитате с някое от предложенията на Смешки на Дрешки. При нас всичко се предлага с гарантирано и много високо ниво на качеството, а цените са толкова атрактивни, че човек трудно може да прави паралел с други предложения. Ще попитате как е възможно да изненадате своя любим с артикул от магазин за бебешки дрешки?

Боди с поздрав за имен ден

Какво ще кажете да облечете малкото си бебе в бебешко боди с надпис "Честит имен ден, тате! С мама много те обичаме!". Това е едно наистина чудесно решение, което може да направи празника на вашия любим абсолютно незабравим и да го накара да си спомня за него за много дълго време. Тези бебешки дрешки можете да закупите в 8 различни размера, като те са подходящи за деца до 2 годинки и половина. Кой баща не би се разчувствал да види детето си облечено с дрешка, отправяща специален поздрав за него?

Високо качество

Дрехата предлага наистина много високо качество. Това се вижда както от материалите, от които е изработена, така и от приятния допир на плата. Това се допълва и от способността на дрехата стоически да понесе ежедневно пране и сушене, което при малките деца е доста важно, защото те не умеят да пазят дрехите си чисти.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук