Код на продукта: 241
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с надпис "Весела Коледа, тате" и снежен човек

Количество:


4.7 40

Трябва ви идея за подарък за Коледа? Не търсете повече. Вземете оригиналното бебешко боди с надпис "Весела Коледа, тате! С мама безкрайно много те обичаме." Така ще добавите страхотна дрешка към гардеробчето на детето си и в същото време ще изненадате много приятно своята половинка.

Създадохме дизайна на щампата, така че в пълна степен да кореспондира с един от най-светлите семейни празници – Коледа. Към текста прибавихме и красива картинка на снежен човек. Тя придава много цялостен вид на щампата и идеално допълва надписа.

Размери на бодито за бебе с надпис

Ние можем да изработим артикула в различни размери, които са подходящи за новородени и малко по-пораснали деца (до 2,5 годинки). Номерацията е разделена според навършените месеци и ръста на детето и е представена в таблица, по която да се ориентирате най-точно за необходимия ви.

Текстилът на бебешкото боди с щампа е изцяло чист памук, който дарява детето ви с несравнимо удобство. Дрешката се закопчава с копченце от страни на вратлето, което я прави много лесна за преобличане.

Моделчето е унисекс благодарение на неутралните цветове, които избрахме за принта – червено, зелено, лилаво, жълто и синьо. Те изпъкват много добре на снежнобелия фон на текстила на бебешкото боди с надпис.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук