Код на продукта: 226
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с надпис "Весела Коледа" и снимка

Количество:


4.6 57

Ако искате да направите на ваши близки ценен подарък, който те ще запомнят за наистина дълъг период от време, но ако в същото време парите за вас са проблем, с който трябва наистина да се съобразите, тогава най-доброто място за пазаруване е магазин Смешки на Дрешки. Ние имаме за вас едно уникално предложение, което предлага много високо качество, но на изумително ниска цена. Само за няколко лева, нещо което е по джоба на всеки, можете да поръчате от нас бебешко боди с класически дизайн. То изглежда невероятно, а възможността за персонализация ще го направи специално създадено за хората, за които го купувате.

Как изглежда бодито?

Бодито с класически дизайн и в бял цвят се отличава основно заради своята изключително добре изработена щампа, която в същото време е и крайно издръжлива на пране, без да се стигне дори и до минимална загуба на цвят. Дрехата е много добре замислена. Ри поръчка е много важно да приложите снимка на майката, таткото и бебето, която ние ще отпечатаме върху лицевата страна на бодито. Образът на семейството ще е заобиколен от венец, а ефектът ще разтопи сърцето на всеки.

Размери и поръчка

Бихме искали да обърнем внимание и на размерите на бодитата, които ще намерите при нас. Ние предлагаме 8 различни размера, а при поръчка на подбрания от вас е много важно да се спрете на идеалния, защото в противен случай ще подарите на детето нещо, което няма да му донесе така мечтаното удобство. За да сте максимално точни, ние предлагаме таблица с размери, която е много подробно описана, давайки възможност да изберете дрешката и според височината на бебето в сантиметри.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук