Код на продукта: 216
Наличност: В наличност
17.95лв.

Варианти за Боди "Тате ние с мама безкрайно много те обичаме" с пеперуди и снимка

Количество:


4.6 35

Бебешкото боди с щампа с надпис "Тате, ние с мама безкрайно много те обичаме!" е чудесно предложение за всеки празник. Дрехата може да бъде облечена за имен ден, за рожден ден, за Коледа или пък Нова година, за Великден или просто така, когато искате да изненадате и зарадвате вашия любим и спътник в живота. Всички ние обичаме подобни малки жестове на внимание и уважение, което наистина показва, че ние сме преди всичко хора и имаме нужда от обич.

Отлични цени и супер качество

Предлагайки това прекрасно бебешко боди, Смешки на Дрешки не си прави илюзии, защото ние знаем, че всеки човек търси най-доброто качество, но все пак иска и да се съобрази с парите, които притежава, защото никой няма неограничени финансови възможности. Ето защо е много важно да отбележим, че тази дреха ще откриете на изключително атрактивна и ниска цена.

Какво представлява самото боди?

Бебешкото боди предлага класически дизайн. Това го прави много свободно и улесняващо движението, но също и много приятно за ежедневно носене. Платът е много качествен. Той е приятен на допир и лесен за поддържане. Щампата също е много устойчива и не се влияе от редовното пране. Тя се откроява ясно на белия фон на дрехата. Освен всичко останало можете да избирате и измежду две различни опции - една с къс ръкав и една с дълъг ръкав.

Размери

Бебешкото боди се предлага в 8 различни размера. Това го прави подходящо за широк спектър от потребители. Носят го деца на възраст между 0 и 30 месеца или с височина до 98 сантиметра.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук