Код на продукта: 227
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с надпис "Щастлива Нова година на всички"

Количество:


4.5 53

Изборът на подходяща дреха, с която да облечем детето на Нова година изглежда много по-лесен, отколкото е в действителност. Децата се интересуват единствено и само от това да се чувстват комфортно и за тях това е от основно значение. Външният вид на дрехите, с които ще бъдат облечени, на практика вълнува и интересува всъщност само нас. Все пак ние сме родителите и ние сме тези, които носим отговорност за това как е облечено бебето, което от своя страна говори за нашия собствен вкус и стил. Ако искате да намерите нещо интересно, но не сте се насочили към конкретен артикул, то в магазин Смешки за Дрешки ще откриете чудесно предложение, което е специално създадено за Нова година.

Бебешкото новогодишно боди

Бебешкото новогодишно боди в нашия магазин се предлага на толкова ниска цена, че то буквално става неустоим избор за подарък, независимо дали става дума за вашето собствено дете или за малчуганът на ваши близки приятели. Детето е подсигурено с изключително удобство благодарение на класическия дизайн и кройка, както и благодарение на изключителното качество на плата, който е използван за създаването на дрехата. Бодито е бяло на цвят, а щампата е предимно в червено, бяло и черно, но не само. Има опция за изписване на име за да се постигне по-голяма персонализация.

Размерите

Размерите на бебешкото боди са 8 различни, което обяснява защо дрешката обхваща толкова голям диапазон по отношение на възрастта. Тя е подходяща за всички момченца на възраст между 0 и 30 месеца, което отговаря приблизително на ръст до 98 сантиметра при най-големите деца на 2 години и половина.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук