Код на продукта: 246
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с надпис "Първата Коледа на бебе....." с елха

Количество:


4.5 39

Търсите ли дрешка, с която стилно да облечете вашето малко слънчице за неговата първа Коледа? Искате ли бебчо да бъде издокаран повече от всички останали? Това лесно може да се постигне с коледното бебешко боди на Смешки на Дрешки. Това, което бихме желали да ви предложим, няма да намерите на друго място, а цената е наистина изключително ниска и атрактивна, особено на фона на високото качество.

Щампата

Високото качество в изработката на тази щампа се вижда във всеки аспект. Тя изглежда изключително добре и предлага ярки цветове, като в същото време е много устойчива на пране и се запазва за дълго време без никаква промяна. Самата щампа представлява текст, който гласи "Първата Коледа на бебе (име)", което позволява да поставите името на собственото си дете или на детето на ваши близки приятели. Това означава, че се предлага много по-високо ниво на персонализация. Освен това, щампата е декорирана с кичеста коледна елха, защото така се подсилва неимоверно много усещането за празничност.

Удобство

Бебешкото боди предлага много високо ниво на удобство, защото то съчетава много високо качество на плата, от който е изработена дрехата, в комбинация с наистина много добра и надеждна кройка. Тя самата позволява много голяма свобода на движение, тъй като всички ние знаем колко игриви са малките деца и как за тях комфорта е от първостепенно значение. Удобството обаче не е само за детето. Лесната поддръжка улеснява и родителите, като им позволява да перат бодито с всякакви перилни препарати и то на ежедневна база.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук