Код на продукта: 239
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с надпис на английски език "The First Christmas of....."

Количество:


4.6 36

Търсите подарък за малко дете за Коледа и искате да избягате от стандартните и широко разпространени предложения. Какво ще кажете да закупите персонално бебешко боди с надпис на английски, който е създаден точно за коледните празници?

Унисекс модел с името на детето

Създадохме щампата с цвят, които да подхожда на момче и момиче и да кореспондира с празника – червен. Към него можем да добавим и името на детето, за да персонализирате дрешката в максимална степен. Необходимо е единствено да попълните празното поле за въвеждане на информация.

Размерите на артикула са представени в таблица. Ще намерите подходящо предложение за деца във възрастовия диапазон от 0 до 30 месеца. Можем да изработим дрешката с късо или с дълго ръкавче. Посочете предпочитанието си, когато правите поръчката си.

Материята на бебешкото боди с щампа е 100% памук и ще осигури удобство на детето ви. Избрахме да отпечатаме принта с мастило от много висок клас, за да ви гарантираме че няма да предизвика зачервяване или друг вид дискомфорт.

Наситените му цветове ще се съхранят непокътнати след множество изпирания, ако съблюдавате точно изискванията за употреба, които ще ви предоставим с бебешкото боди с надпис.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук