Код на продукта: 153
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с надпис на английски език

Количество:


4.5 33

Още едно прекрасно бебешко боди, с което можете да изненадате много приятно бащата на детето си. Подходящо е за всеки негов личен или семеен празни, а такив не липсват. Можете да го изненадате и без повод и така ще постигнете дори и още по-голям ефект от жеста.

Щампата изразява колко голяма е любовта ви към него и не само вашата, а и на детенцето ви. Любовта се крие в малките жестове и с това бебешко боди можете да я засвидетелствате за пореден път.

Дизайнът на моделчето е много неангажиращ и точно поради тази причина е подходящ за момченца и момиченца. Цветовете са неутрални и ще запазят своята яркост дълго време или поне докато детето ви израсте бодито.

Бебешкото боди е зиработето от висококачествен памук и предпазва нежната детска кожа от раздразненеия и зачервяване. Закопчаването е от страни на врата, за да се осигури максимално голям комфорт при обличане и събличане.

Дрещката се предлага в размери за новородени и деца до 3 години. Можете да изберете точния, ако разгледате внимателно таблицатас размери. Там ще се ориентирате според възрастта в месеци и височината на детето.

Можете да съобразите и сезона, като ни посочите каква дължина на ръкавите ви е необходима. Има два варианта на бебешкото боди – с късо или с дълго ръкавче.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук