Код на продукта: 243
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с надпис "My First Christmas"

Количество:


4.6 43

Представяме ви една красиво и много тематично бебешко боди с надпис за първата Коледа на вашето детенце. Създайте много специална атмосфера в навечерието на празника, като облечете момченцето или момиченцето си с нашето предложение. Ще имате възможност да си направите страхотни снимки за семейния албум, които да ви останат скъп спомен.

Прекрасен избор за подарък на детенце

От друга страна можете да поръчате дрешката за подарък на внуче, племенник, племенница или на детето на ваши близки роднини и приятели. Бодито за бебе с щампа за Коледа ще се превърне в много приятна изненада за семейството и ще внесе радостни усмивки и ведро настроение.

За да изберете точния размер, който ви е необходим, ние изготвихме таблица с предлаганите варианта. Дрешката е подходяща за деца от 0 до 2,5 годинки. Размерите са разделени според възрастта и височината на детето.

Красивата щампа е изработена от цветове, които са подходящи за момичета и момчета – зелено и червено. Към надписа и числото 1 прибавихме сладка коледна шапка, за да предадем изцяло завършен вид на дрешката. Цветовете изпъкват отлично на беля фон на бодито за бебе с щампа. Материята е 100% памук. Мастилото е безвредно за кожата на детето. Ярките цветове ще се съхранят непокътнати за дълъг период от време и след множество изпирания.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук