Код на продукта: 235
Наличност: В наличност
19.95лв.

Варианти за Боди с надпис "Моята 1ва Коледа"

Количество:


4.6 42

Изпълнена с огромно вълнение и радост е първата Коледа в смейство с малко детенце. Можете да направите атмосферата още по-празнична, като закупите това бебешко боди с надпис, което създадохме специално за светлия празник.

Щампата е с текст на български и комбинира по невероятен начин надписа с числото 1 и малка ладка коледна шапчица върху него. Цветовете на принта са в класическите за Коледа – червено и целено, които контрастират много добре на беля текстил на дрешката.

Размери на бодито за бебе с надпис

Предлагаме ви да си изберете между 8 размера на артикула. Бебешкото боди с надпис за коледа е подходящо за новородени и деца до 2,5 годинки. Можем да го изработим с късо или с дълго ръкавче, според предпочитанията ви.

За изработката на дрешката избрахме материя от 100% памук, за да гарантираме комфорт на детето ви. Принта е отпечатан с безвредно мастило и няма да създаде раздразнение по нежната детска кожа.

Подходящ избор ли е за подарък?

Разбира се, че можете да поднесете боди за бебе с щампа, като подарък на момче или момиче. Родителите ще останат изключително приятно изненадани от добрия ви вкус. Вие ще поднесете не просто дрешка на детето им, а оригинално и много тематично облекло за празничната вечер.

размери бодита
Facebook MessagesПишете ни във Фейсбук